Sann kärlek existerar inte !

De är bara ett påhitt punkt slut! De är bara skit ! Och det kommer jag tro tills motsatsen är bevisad punkt slut.
Litaintepånågon


Tusen gånger lyckligare UTAN dig!

In your Face!! Du vet vem du är !

Jobbat sista passet detta året . Skönt o imorgon ska jag sova sjukt länge, tänker stänga av mobilen o sen sova ordentligt. Sjukt att jag inte är trött på kvällen, klockan är halv 2 o jag kan inte sova som vanligt wähä :( lekt med Ida med, vi köpte pizza o så satt vi o fulade oss mest hihihihi :) dock stack hon hem för ett tag sen. Fin vän dedär !



Fredag

Kom in för en stund sen , va med Ida efter jag jobbat sen drog vi hem till mig o sen till tobias o såg på tv o nu sitter jag i sängen och försöker bli trött ska jobba imorgon igen, kul kul!
Har dock lite smått panik för jag beställde nyårsklänningar förra veckan o de har inte kommit än, buhu så kommer säkert få gå naken, vilket är mindre trevligt. Okej nä de ska jag inte... Hepp godnatt har inget annat kul o skriva (:


Helt död ...

Kom nyss hem har jobbat ett 10 timmars pass, från 12-22 är helt slut nu :( dock är det bara o bita ihop ska nämligen jobba imorgon med och på lördag. Hehe .. Nä nu ska jag krypa ner i sängen och ta min behövliga skönhetssömn, somnade rätt sent igår, har så svårt att sova buhu .. På måndag är det nyår, ser fram emot det woop woop !


were like diamonds in the sky.

 
hoppas alla haft en bra julafton för det har jag haft! på julafton va vi hemma mamma jag o min lillebror och åt god  mat o öppnade julklappar, fick massa fint  :D och igår var vi hos mormor o morfan och åt ännu mera julmat och öppnade ännu mera julklappar (: sen när vi kom hem stack jag till ida och så låg hon o sov (o jag hade massa energi bara för morfar bjöd på massa snaps o lite annat hehe..) så vi drog ut vid halv 1 typ och de va massa folk ute, trevligt trevligt. sen stack vi hem till mig vid typ halv 4 o sov som små grisar hihi! idag har jag bara sola och kollat på  andra avenyn men jag råkade somna som en stock i typ 2 timmar. nu ska jag strax käka o kolla mer på andra avenyn avsnitt. kul kul!
jaja här kommer lite bilder :) och ja, min mormor kör all in med julpyntet haha :p
såhär söt är jag när jag dricker snaps.....
jag och min kusin va tomtar haha, vi gjorde en egen tomteluva till mig.nsöta tjejer i mormors kaninpälsar haha!
 
 
 
 

God jul :D

 
 
 
 

 


Trust...

Usch ligger i sängen och har svårt att somna och det beror inte på att det är julafton imorgon (eller aah, idag) och tomten kommer, ligger bara o tänker så fruktansvärt mycket. man ska absolut inte lita på någon! Aldrig någonsin! Tro mig, ingen kan någonsin förändra sig. Är man en gång idiot kommer man alltid att vara det hur mycket man än vill ändra sig. ALDRIG, ALDRIG mer ska jag lita på någon människa. För det slutar bara i besvikelse och även om man lovar att man ska ändra sig så håller det bara ett tag sen är man tillbaka som vanligt. Man är den man är! Åh! Blir så trött på mig själv för att jag va så dum och lät det gå så långt,
Har dragit en slutsats i livet för de här 18,5 åren som jag levt än så länge : lita inte på någon! För hur mycket man än vill inne i hjärtat så är man alltid densamma! jag har så mycket att relatera till, ungefär hela mitt liv. Men men så kan det gå när man tror att folk kan ändra sig! Nä nu ska jag släppa detta vill inte dö o ha slösat bort mitt liv på så mycket onödigt att hänga upp mig på som att vänta på att någon ska ändra sig.
Jag kan iallafall vara glad över att jag har så fina vänner . ❤
What doesn't kill you makes you stronger ✌


Julafton imorgon ☺

Sitter i sängen och myser i min ensamhet och tittar på andra avenyn avsnitt. Vart en sväng på stan med Ida innan o köpte sista julklappen (: och imorgon är det äntligen julafton, vilket ingen antagligen har missat, wiho :D ska va hemma på julafton och på juldagen ska vi till mormor. Jaja!


Godmorgon

Alltså ååååh..!!! Jobbade igår o tänkte sova ut nu första dagen på lovet men får man det ? Nej !!! För jag har en sjukt läskig människa som stalkar mig o jag blir så arg och rädd!!! Denna idioten ringer mig mitt i natten flera gånger och smsar hela tiden och låter mig aldrig vara ! Alltså herregud blir så arg låt mig vara fatta nån jävla gång !!! 😡😩😤
/arg och trött tjej som vill sova ut nån jävla dag men det är omöjligt ! Snart byter jag nummer !!!!


Onsdag

Sitter hemma hos Ida nu hon har fått nån liten idé om att köpa råttor så hon fick en bur av mig i julklapp sen ska hon få en råtta av mig som vi ska åka o köpa imorgon hihi :) har gjort namnskyltar på buren med haha ! Imorgon är det ledigt dock kommer vår skjuts vid 9 så ingen sov morgon här inte...


Jagdörsåjävlafuckingsnygg

Channing tatum ❤😍


Mot Stockholm

Sitter just nu på tåget mot Stockholm med alla i bk. Woop woop


Duktig tjej ✌

Sitter i köket o pluggar lite, Matilda är o duschar o sen ska hon åka hem idag :( ska dra upp till Linköping med Ida sen, måste sova där för tåget går 6 imorgon mot Stockholm och inga tåg från Tranås går så tidigt... Nu ska jag fortsätta plugga mitt älskade matte B ..
✌Peace


Lördag

Ligger i sängen och har precis vaknat till liv. Gårdagen vart kanon mysig, jag Ida Bella Matilda o Malin va hos Ida och käkade hemmagjord pizza och tårta o såg på film. Nu ligger jag här i min säng och Matilda ligger o snarkar bredvid hihi! Ska strax upp o fixa mig sen dra och jobba. Hoppas att tågen funkar bara, snö kaos ute:(


Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Har precis slagit in lite julklappar med mamma, nästan allt klart nu. Ser fram emot julafton hihi! Haft en relativt tråkig dag, slutade kl 1 istället för halv 5 och hade körlektion kvart i 5... Så fick fördriva tiden i skolan o kika på när de andra styckade, satt på rese efter det och halvsov, inte så skapligt kul direkt, sen vänta ytterligare tills tåget gick efter en timma... Hatar att bo i Tranås. Ska mysa ner mig under täcket nu. Hoppas på att morgondagen blir bättre, då kommer Matilda hit och sen är det mys kväll hos Ida med fina människor ❤



Infinity

Skaffat blogg igen, kommer inte skriva "hej idag har jag vart i skolan bla bl.a.." Helt ointressant, och tänker inte "be om ursäkt" att jag inte bloggat eller nått sånt heller för den delen. My blog My rules (:
Nu ska jag sova. Skola imorgon, och ska fixa designen inom en snar framtid, ska bara fixa en först, nähepp,säger väll godnatt nu, godnatt


"Make each day count"


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.