27 februari

Skola idag, som vanligt. slutade ganska skapligt så kom hem vid halv 4. stannade förbi på åhléns och köpte bus och ögonfransfärg, sitter just nu och väntar på resultatet, kan ju säga att färgen svider i ögonen rätt rejält, hah!
ska måla klart min fula tavla sen laga nått och äta.
puss

26 februari

Började inte förens vid halv 1 idag så sov hos linus igår, slutade ca halv 4 i skolan och vi är äntligen klara med projektarbetet vilket känns skönt! va med ida sen, vi köpte lite saker o gjorde kycklingröra och baguetter o smaskade i oss o kollade på kvarteret skatan, kulkul. Solade vid halv 9 tiden sen gick jag hem och duschade, nu sitter jag och målar, riktigt kul faktiskt, får se om resultatet blir bra, isf kan jag visa det på bloggen, men vi får väll se.
nu ska jag måla lite till och sedan sova. Ska upp halv 6 imorgon tyvärr, men men.
 
 

25 februari

Idag var det skola igen, wähä, bara 108 dagar kvar i skolan, riktigt skönt!
drog en sväng på donken med ida efter skolan sen åkte vi hem till mig o så gjorde vi de vanliga så att säga, åt mat, satte på en film och somnade, haha!
Köpte fransfärg innan o skulle färga men hade köpt fel så allt fanns inte med, buhu, jaja får väll köpa ny.
Precis betalat in balavgiften och studentkryssningen också, woho!
näh nu ska jag fortsätta ha tråkigt ett tag till hih!
 
puss
 
 

24 februari

Ligger i sängen just nu och gör inget alls, skönt de, sov hos linus igår och sen va de balträning idag, kulkul även om jag är kass, haha! nu ska jag strax hoppa in i duschen, imorgon är det skola igen så det blir att gå upp vid halv 6, woho!
puss

23 februari

Gick upp vid halv 6 imorse för att jobba, nu sitter jag i sängen o försöker fixa photoshop på denna datan,
dock ser det inte ljust ut... jaja, har inga bilder att bjuda på så får bli en awsome låt isället. 
nu ska jag gå. hejs
 


21:11

Ligger i sängen med datan o kikar lite och äter godis. Snart är de sovtime för min del, eller om typ 2 timmar, ska upp o jobba imorgon, börjar vid 8 woho, så blir att gå upp 5.30, mindre taggad på det och så är jag jätte pigg med, wähä.. sista dagen på lovet med, sen är de tillbaka till skolan, fast har mycket o se fram emot, tex studentkryssningen som är i början av april woho!
ska förövrigt fixa till denna kassa designen någon vacker dag. whatever..
 

22 februari

Igår spenderades dagen ute i hannäs, hos farmor och farfar, med pappa och mina systrar, mysigt!
Bytte lite julklappar och åt god mat. Sedan blev det stan i lkpg en sväng, köpte nya byxor, ett linne o lite smycken.
Sen åkte jag hem med tåget så blev jag hämtad av ida o tobias o köpte ett kilo godis till ida, förlorade i ett spel haha.. va hemma en sväng sen sov jag hos linus, kom hem för en stund sen o har duschat oså, ska fixa mig sen åka med mammas karl o handla för mamma är sjuk, vill verkligen inte bli smittad med tanke på att hon spyr haha...
Jättesvårt att få en bra bild, o hittar inte byxorna på ginas hemsida, men men denna får duga :)

20 februari

Ska strax gå till tåget o möta min syster o åka till lkpg, vi ska gå en sväng på stan sen ska jag jobba vid 4, kulkul!
imorgon ska jag o mina systrar åka till farmor o farfar o träffa pappa antagligen också, länge sedan så de ska bli kul.
 
pussssssssss

fuckyeeah

Är så sjukligt lycklig hihi
nu ska jag strax sova, eller snart, ska få besök :$ hih,
imorgon ska jag träffa mina systrar en sväng sedan jobba.
 
 
 

19 februari

De var ett tag sen jag bloggade, har haft problem o komma in på blogg.se av någon anledning för att min webbläsare inte funkade, men nu har jag installerat en ny så nu ska det funka!
 
Tänkte bara säga att mitt liv är så sjukt bra nu, har sjukt bra vänner, träffar en fin person som jag tycker om väldigt mycket :$ och det är inte ens 4 månader kvar till studenten, sjukligt, har även jobbat ganska så mycket, balträningarna har kommit i gång också, kulkul även om förra vart inställd o de fick jag reda på när jag satt på tåget haha. kul! jaja.
idag har jag inte alls gjort mycket, vart hos ida kollat på film och kört spel som jag förlorade på så nu ska hon få massa godis av mig, hah! här kommer lite bilder som sammanfattar lite utav den del av mitt liv jag inte bloggat hih!